Jelentkezz Contact Personnak!

Szeretsz bulizni? Szeretnéd fejleszteni a nyelvtudásod? Szeretnél életre szóló barátságokat kötni, kapcsolatokat kialakítani külföldi gyógyszerészhallgatókkal? Élveznéd a budapesti nyarat? Vagy éppen felfedeznéd milyen is a város könyvtár nélkül? Akkor a CPsek közt a helyed!
Jelentkezz Contact Personnak!

Örömünkre szolgál, hogy mint minden évben idén nyáron is képviselhetjük Egyesületünket a IPSF* Student Exchange Program keretében. A nyár során közel hatvan diákot fogadunk, ehhez kérném a segítségeteket. Kérlek jelentkezzetek a személyes kapcsolattartásért felelős Contact Person-nak (CP).
Feladatok: Fogadni őket, amikor megérkeznek, elkísérni őket a gyakorlati helyekre, városnézésre, bulizni, international night  és magyar est szervezése.
Amit cserébe ígérni tudunk nektek: szállás a Balassa János vagy a Markusovszky Lajos Kollégiumban és Budapest bérlet, melyeknek a költségét mi vállaljuk!
Ez egy páratlan lehetőség, hogy életre szóló barátságokat kössetek külföldi gyógyszerészhallgatókkal, angol (esetleg német) nyelvtudásotokat szinten tartsátok / fejlesszétek. Továbbá aki aktívan elvégzi a feladatait, elsőbbséget élvez a SEP programban, a kiutazási lista élére kerül ezáltal.
Jelentkezés:
Küldj egy e-mailt a leo.hupsa@gmail.com  címre a “CP jelentkezés” tárggyal, mely tartalmazza a következőket: név, egyetem, évfolyam, telefonszám, e-mail cím illetve, hogy melyik hónapban (július, augusztus) tudnál segíteni, nyelvtudásod (angol/német/francia), továbbá, hogy szükséged van-e szállásra.
Beküldési Határidő: június 21.

* A SEP,  az IPSF (International Pharmaceutical Student’s Federation) egyik legfőbb tevékenysége, mely nemzetközi cseregyakorlatra nyújt lehetőséget a nyár folyamán, mind magyar, mind külföldi diákok számára. Ennek célja a szakmai képzésen, tapasztalatokon túl, a gyógyszerészhallgatók közti megértés és együttműködés elősegítése, egyedülálló oktatási és kulturális élményt nyújtva.

Üdvözlettel:

IPSF LEO – helyi cseregyakorlati felelős

Magyar Gyógyszerészhallgatók Egyesülete

leo.hupsa@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s