“NEKÜNK SEP NYARUNK VOLT” – USA

SEP Beszámolók
2014. december 02 - 11 : 47
“NEKÜNK SEP NYARUNK VOLT” – USA

Kristóf az Egyesült Államokban eltöltött gyakorlatáról írt nekünk:

Sziasztok!

Én a nyári gyakorlatomat az Egyesült Államokban, az Ohio Northern University biokémia laborjában töltöttem. Nagyon sok tapasztalattal gazdagodtam, megismerkedhettem a legújabb módszerekkel és gépekkel is. Egy nagyon kedves professzor mellett dolgoztam, volt amikor megkaptam a labor kulcsát és az általa kiadott feladatokat önállóan csinálhattam. A munkaidő is kimondottan rugalmas volt, így egy-egy hosszabb hétvégére el tudtunk menni a közelebbi nagyvárosokba is, mint Chicago vagy Cleveland.

10751783-972166789463952-1441382784-njpg-1633552465-8

A LEOnk nagyon sok helyre vitt el minket, több alkalommal is a családjával látott vendégül és tényleg mindent megtett azért, hogy nekünk egy felejthetetlen nyarunk legyen. Az egyetem kollégiumában laktunk és biztosítottak számunkra ebédet is. Maga a város egy egyetem város, így a nyáron kevesebben voltak a megszokottnál, de igyekeztek azon lenni, hogy egy percig se unatkozzunk. Esténként persze volt lehetőség szórakozni is, a 21 éves korhatárt azonban nagyon komolyan veszik. Alkoholt csak az fogyaszthat aki már betöltötte ezt, sőt késő este már alkoholt árusító helyekre sem mehet be 21 éven aluli.
 

Felejthetetlen benyomásokkal, élményekkel és új barátokat megismerve tértem haza és minden várakozásomat felülmúlta ez a nyári gyakorlat.