Gyakran ismételt kérdések

Mi az a HuPSA?

A Magyar Gyógyszerészhallgatók Egyesülete (Hungarian Pharmaceutical Students’ Association) az ország 4 orvosi egyetemének gyógyszerészhallgatóit fogja össze, képviseli érdekeiket és szervez számukra szakmai programokat.

Hogyan lehetek a tagja?

Nincs más dolgod csak kitölteni a Tagjelentkezés menüben található regisztrációs űrlapot.
Tagjelentkezési időszakok:
szeptember 1. – október 31.
március 1. – március 31.

Milyen előnyökkel és kötelezettségekkel jár a tagság?

HuPSA tagként kedvezményesen részt vehetsz számos rendezvényen. Jelentkezhetsz nyári cseregyakorlatra (SEP) és tagja leszel egy jó csapatnak. A tagság nem jár semmilyen kötelezettséggel! Amennyiben érzel magadban kellő lelkesedést, jelentkezz a HuPSA Team-be, hogy részt vehess az Egyesület munkájában és a programok szervezésében.
A HuPSA tagok egyben ingyen MGyT (Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság) tagokká is válnak.

Mennyi a tagsági díj?

A tagság 1500 Ft és fél évre szól.

Honnan értesülök az aktuális programokról?

Amennyiben HuPSA tag leszel, felkerülsz a levlistánkra, ahonnan rendszeresen értesítést kapsz aktuális programjainkról. Továbbá kövess minket a Facebook oldalunkon és garantáltan nem maradsz le semmiről!

Részt vehetek nemzetközi eseményeken is?

Igen! A HuPSA tagok egyben az EPSA (European Pharmaceutical Students’ Association) és az IPSF (International Pharmaceutical Students’ Federation) tagjai is. Ezáltal részt vehetsz az évente megszervezett kongresszusokon és csatlakozhatsz a SEP programhoz.

Mi az a SEP?

Az IPSF egyik fő programja minden évben a SEP, azaz a Student Exchange Programme. Ennek keretében a gyógyszerészhallgatók külföldön végezhetik el a nyári szakmai gyakorlatukat. Nagyon jó lehetőség kapcsolatok kiépítésére, a nyelv gyakorlására, új kultúrák megismerésére és nem utolsó sorban belelátni a szakmai különbségekbe az egyes országok között.
Minden félév októberében tartjuk a SEP bemutató elődást, ahol bővebb információkkal szolgálunk.