Szeptemberi nyitott pozíciók

PÁLYÁZATOKÉRT ÉS TÁMOGATÁSOKÉRT FELELŐS KOORDINÁTOR

Úgy érzed szívesen foglalkoznál a HuPSA pénzügyi kérdéseivel? Szívesen gyakorolnád, hogyan írj formális e-maileket és pályázatokat? Az Egyesület titkárának és elnökének közös megbízásával pályázatokhoz s támogatásokhoz tartozó ügyekben járhatsz el önállóan.

Mi lenne a fő feladatod?

Kísérd figyelemmel az aktuális pályázati lehetőségeket figyelembe véve a HuPSA igényeit és lehetőségeit, és dolgozd ki közösen a HuPSA vezetőségével a pályázati anyagokat. 

Téged keresünk!

Jó kommunikációs készségek és határozottság jellemez, miközben precízen és megbízhatóan dolgozol? Köztünk a helyed!

EPSA LIASISON SECRETARY

Mindig is vonzottak a külföldi lehetőségek? Úgy érzed szívesen képviselnéd a HuPSA-t a European Pharmacutical Students´ Association /EPSA/ rendezvényein? Részt vennél az évente 2 alkalommal megrendezett találkozókon Európa bármely pontján, ahol szakmai és szociális programokon képviselnéd a magyar gyógyszerészhallgatókat, mindezt a HuPSA anyagi támogatásával? Szívesen megismernéd Európa minden országának gyógyszerészhallgatóit, és tennél szert nemzetközi kapcsolatokra? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszoltál, jelentkezz koordinátornak!

Mi lenne a fő feladatod?

Folyamatos kapcsolattartás az EPSA vezetőségével és más európai hallgatói egyesületekkel, a HuPSA által képviselt hallgatók érdekeinek képviselete európai szinten. Munkád részét képzi beszámolók készítése az EPSA részére a HuPSA által szervezett programokról, és az EPSA által kínált lehetőségek továbbítása a hallgatók felé.

Téged keresünk!

Kommunikációs szintű angol nyelvtudással rendelkező nyitott személyiség vagy, aki szeret utazni? Ezek mellett szeretsz online meetingelni egy multikultúrális csapat részeként? Köztünk a helyed!

ONLINE WORKSHOPOKÉRT FELELŐS KOORDINÁTOR

A jelenlegi pandémia megemelte az online eseményeink számát, amikkel több száz hallgató számára tudtunk fejlődési lehetőséget adni. Szívesen szerveznél soft skill tréningeket, mentális egészséggel, tanulásmetodikával kapcsolatos előadásokat? Esetleg részt vennél dermokozmetikai cégek előadásainak szervezésében, mindezt közösen a Programokért felelős alelnökkel? Mindezek mellett szeretnél az online megjelenés fejlesztésében is segíteni?

Mi lenne a fő feladatod?

A HuPSA számos különböző témájú online előadásának teljeskörű szervezése, kapcsolatfelvétel az előadókkal, az előadások lektorálása, valamint folyamatos kapcsolattartás a Programokért felelős alelnökkel.

Téged keresünk!

Szívesen dolgozol önállóan és csapatban egyaránt, határozott megjelenéseddel és kommunikációs készségeiddel részt vennél az izgalmas előadások megszervezésében? Köztünk a helyed! 

 SEP MARKETINGÉRT FELELŐS KOORDINÁTOR

Érdekel a HuPSA online megjelenése, és szívesen tartoznál a mindig pörrgős, kreatív marketing csapat tagjai közé? A marketing team tagjai sosem unatkoznak, hiszen minden programunkhoz elengedhetetlen a munkájuk. Egy nagyon sokszínű feladatokkal ellátott csapatban dolgozhatnál, ahol minden kreatív gondolatodat megvalósíthatsz, amit csak szeretnél!

Mi lenne a fő feladatod?

A HuPSA országos és területi eseményeinek promóciója, valamint kapcsolattartás más hallgatói egyesületek marketing csapatával, közös események promotálása. Ezen felül a feladataid közé tartozik a HuPSA Facebook és Instagram oldalának kezelése.

Téged keresünk!

Kreativitás, csapatmunka, magas szintű kommunikációs készségek és gyors, konstruktív munkavégzés jellemez? Grafikus programok /PS, AI, Illustrator/ ismerete szükséges a munkavégzéshez, vagy a nyitottság ezen programok használatának elsajátítására

SZEGEDI PROGRAMOKÉRT FELELŐS KOORDINÁTOR

Ha szívesen feltérképeznéd milyen helyi lehetőségek kínálkoznak a szegedi gyógyszerészhallgatók számára és szerveznél előadásokat, workshopokat és tréningeket nekik, akkor jelentkez koordinátornak!

Mi lenne a fő feladatod?

A szegedi lehetőségek feltérképezése, rendezvényhelyszínek felderítése és lefoglalása, a program előadóival való kapcsolatfelvétel, az események koordinálása.

Téged keresünk!

Ha nagy a belső motivációd arra, hogy segítsd a szegedi hallgatók szakmai fejlődését, és utánanéznél új lehetőségeknek, miközben szervezői és kommunikációs készségeidet hasznosíthatod, köztünk a helyed!

SZEGEDÉRT FELELŐS ALELNÖK

Az alelnök elsődleges feladata, hogy képviselje a szegedi hallgatók érdekeit a HuPSA-ban, valamint az Egyesület képzéshelyre specifikus feladataiért felel. Az alelnök elsődlegesen képviseli a HuPSA-t az elnök mellett a Szegedi Tudományegyetem hivatalos rendezvényein, szorosan együttműködik a Hallgatói Önkormányzattal, valamint más szegedi hallgató szervezetekkel. Mindezeken felül a Szegeden megrendezett programok megszervezéséért, és az ott kialakul team koordinálásáért is felel.

 PÉCSI MARKETINGÉRT FELELŐS KOORDINÁTOR

Érdekel a HuPSA online megjelenése, és szívesen tartoznál a mindig pörgős, kreatív marketing csapat tagjai közé? A marketing team tagjai sosem unatkoznak, hiszen minden programunkhoz elengedhetetlen a munkájuk. Egy nagyon sokszínű feladatokkal ellátott csapatban dolgozhatnál, ahol minden kreatív gondolatodat megvalósíthatsz, amit csak szeretnél, főként pécsi igényekre szabva! 

Mi lenne a fő feladatod?

A HuPSA országos és területi eseményeinek promóciója, valamint kapcsolattartás más hallgatói egyesületek marketing csapatával, közös események promotálása. Ezen felül a feladataid közé tartozik a HuPSA Facebook és Instagram oldalának kezelése.

Téged keresünk!

Kreativitás, csapatmunka, magas szintű kommunikációs készségek és gyors, konstruktív munkavégzés jellemez? Grafikus programok /PS, AI, Illustrator/ ismerete szükséges a munkavégzéshez, vagy a nyitottság ezen programok használatának elsajátítására

IPSF CONTACT PERSON

Ha úgy érzed mindig is ment az angol nyelvű kapcsolattartás és írás, mindemellett egy komoly feladatot is végeznél: az Egyesület és a Nemzetközi Gyógyszerészhallgatók Egyesülete közötti kommunikációt fenntartanád, Téged keresünk! 

Mi lenne a fő feladatod?

Szoros kapcsolattartás a Belkapcsolatokért felelős alelnökkel és a Student Exchange Officerrel. Folyamatos kapcsolattartás az International Pharmaceutical Students´ Federationnal. Az IPSF programjaiban való részvétel, ezáltal az Egyesületet képviselnéd. Kötelező részvétel az IPSF EuRO éves konferenciáján,  az Egyesület vezetőségének folyamatos informálása az IPSF tevékenységéről, reportok írása az Egyesület tevékenységéről az IPSF-nek. 

Téged keresünk!

Ha magas szintű angol nyelvtudással rendelkezel mind szóban, mind írásban emellett önálló munkavégzés jellemez, jó kommunikációs és problémamegoldó készségekkel bírsz és ha van egy erős belső motivációd a folyamatos fejlődésre. 

STUDENT EXCHANGE OFFICER (SEO)

Mindig is szerettél volna a szervezés szintjén fejlődni és a hallgatók többségének nagy álmát,  külföldi cseregyakorlatot megvalósítani? Ezen felül a nyár során jobbnál jobb programokat szervezni a beutazóknak, mindeközben élvezni a különféle kultúrákból érkezők társaságát? 

Mi lenne a fő feladatod?

Szoros együttműködés a belkapcsolatokért felelős alelnökkel, a diákcsere teljeskörű lebonyolítása az Egyesület vezetőségével és a SEP szervezői teammel együttműködve (szakmai gyakorlati helyek, szállás keresése és biztosítása a külföldi hallgatóknak), diákcserében résztvevő kimenő és bejövő hallgatók kiválasztása, folytonos kapcsolattartás a többi ország SEOival, nem utolsó sorban közösségi programok szervezése a nyári hónapok (július, augusztus) során. 

Téged keresünk!

Ha jó kommunikációs készséggel, jó problémamegoldó és szervezői készséggel rendelkezel, kommunikációs szintű angol nyelvtudásod van szóban és írásban, ha precíz és pontos  vagy.

LOCAL EXCHANGE OFFICER – BUDAPEST, DEBRECEN, PÉCS, DEBRECEN 

Nyitott személyiség vagy és nem félsz angolul körbevezetni akár több mint 10 külföldi hallgatót szeretett városodban? Ezen felül akár életre szóló barátságot is köthetsz velük, ha olyan programot szervezel, mely felejthetetlen lesz számukra és számodra is. Nem mellesleg, jól ismered azokat a helyeket a városodban, melyek segítik a pozitív élményszerzést? 

Mi lenne a fő feladatod?

Szoros együttműködés a Student Exchange Officerrel, valamint szervezi csapat többi tagjával, gyakorlati helyek keresési külföldi hallgatók számára, közösségi programok szervezése (városnézés, hétvégi kirándulások, Hungarian Night, International Night). 

Téged keresünk! 

Ha kommunikációs szinten beszéled az angol nyelvet, jó és gyors problémamegoldó képességgel rendelkezel. 

BOE KOORDINÁTOR

Szeretnél kulcsszerepet vállalni a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete és a HuPSA együttműködésében? Szívesen részt vennél akár a Teddy Maci kórház, akár az Egészségverseny vagy a prevenciós képzések szervezésében, ezzel segítve mind a hallgatók, mind a célközönség ismereteinek bővítését? 

Mi lenne a fő feladatod?

Szoros együttműködés a programokért felelős alelnökkel és a BOE alelnökével a magas színvonalú programok szervezésének kivitelezéséhez. Közösségi és szakmai programok szervezése, azokon való részvétel, emberek toborzása, közös programok népszerűsítése. 

Téged keresünk! 

Ha kiemelten jó kommunikációs képességgel rendelkezel, precízen dolgozol és nem okoz gondot egy akut probléma megoldása és nyitott vagy a fejlődésre több szinten!

Jelentkezz motivációs leveleddel az info@hupsa.org-on 2021. szeptember 17-ig