Tagjelentkezés 2021/22

Hogyan lehetek HUPSA tag?

Egyesületünkbe a tagfelvétel a tagfelvételi kérelem kitöltésével, illetve a féléves tagsági díj befizetésével (1500 Ft), azaz bankszámlánkra való átutalással történik. A tagság félévére szól, így azt félévente szükséges megújítani.Az őszi tagjelentkezési időszak minden évben szeptember 1-től október 31-ig tart, a tavaszi regisztráció pedig február 8-tól március 31-ig.

Elindult a tagjelentkezés a 2021/2022-as tanév tavaszi félévére!
Reméljük minél többen részt vesztek a programjainkon ebben a félévben is, mivel a HUPSA vezetősége már nagy erőkkel dolgozik a következő félév programjain! Hamarosan érkezünk a részletekkel!

Kérjük töltsd ki a jelentkezési lapot, majd utald át az 1500 HUF tagsági díjat a HUPSA számlájára. A tagság az első éves hallgatóknak ingyenes, nekik csak a jelentkezési formot kell kitölteni.
Jelentkezéshttps://bit.ly/HuPSAOsz2021
Bankszámlaszámunk – UniCredit Bank: 10900042-00000014-04910014
Kedvezményezett – MGYE – Magyar Gyógyszerészhallgatók Egyesülete
Közlemény – “Név és tagjelentkezés”

Ha bármi kérdésetek van a tagjelentkezéssel kapcsolatban, keressetek minket az info@hupsa.org e-mail címén.

Mit jelent a tagság?

Amint megkapjuk tagfelvételi kérelmedet, felkerülsz a hivatalos levelezőlistánkra, amin azonnal értesülsz az éppen aktuális programjainkról, kampányainkról, a nemzetközi konferenciákról, a jelentkezés kritériumairól, határidejéről, illetve a szponzoraink által szervezett programokról, őket érintő témákról. Így ha rendszeresen ellenőrzöd postafiókodat, mindenképpen értesülsz mindenről!

Amennyiben csatlakozol a HUPSA-hoz, a tagságod egyszerre több szervezethez való csatlakozást is magába foglalja.
Automatikusan tagjává válsz az EPSA hatalmas csapatának, azaz a Europian Pharmaceutical Students’ Assosiation-nak. Kongresszusok, cserekapcsolatok, online tréningek és még rengeteg más lehetőség. Keresd fel őket  Facebookon vagy látogass el a weboldalukra! Ha bármi további kérdésed lenne, keresd EPSA kapcsolattartónlat az ls.hupsa@gmail.com e-mail címen.
Az International Pharmaceutical Students´ Federation közösségéhez is tartozol majd amint jelentkezel az Egyesületünkbe. Erről egyik volt vezetőségi tagunk, Vértessy Dániel, riportjából sok-sok mindent megtudhattok, vagy keresd fel az Egyesületet facebookon, vagy pedig látogass el a weboldalukra.. További kérdéseidet IPSF kapcsolattartónk szívesen megválaszolja, keresd őt bátran a cp.hungary@gmail.com e-mail címen!
Továbbá az MGYT Ifjúsági Bizottságának jóvoltából belépésetekkor lehetőségetek van ingyenesen csatlakozni az MGYT-hez ifjúsági tagként.
Egyesületünk tagszervezete az FDE közösségének, így az ó általuk szervezett programokra is járhattok.

Tagjelentkezés 2021/22” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: „Miért is jó gyógyszerésznek lenni?” – Csatlakozz te is a HuPSA-hoz! | Pécsi Egyetemisták Magazinja

Hozzászólások lezárva.