Tagjelentkezés 2017/18

Legyél te is HuPSA tag!

Egyesületünkbe a tagfelvétel a tagfelvételi kérelem kitöltésével, illetve a féléves tagsági díj befizetésével(1500 Ft), azaz bankszámlánkra való átutalással történik. A tagság félévére szól, így azt félévente szükséges megújítani.
Tagjelentkezési időszakok:
09.01-10.31
02.01-03.31

Tagfelvételi kérelem az alábbi űrlap kitöltésével:
https://docs.google.com/forms/d/1Wk6evqAQOP4Fn3_4LLiKFvCJ4Eas9rqnCbDyny0VFuc/viewform?fbclid=IwAR1gAAvv8Ag-93zn6uaXVJZHuhY1JoSQCMsBn1pLML5_aD5ShLHBPfK0rSE&edit_requested=true

Bankszámlaszámunk:

UniCredit Bank, 10900042-00000014-04910014

A befizetésnél kérjük, neveteket mindenképpen tüntessétek fel a közlemény rovatban, mivel így tudjuk beazonosítani az utalást.

A regisztrációval kapcsolatos kérdésekkel forduljatok hozzánk bizalommal:

Mit jelent a tagság?

Amint megkapjuk tagfelvételi kérelmedet, felkerülsz a hivatalos levelezőlistánkra, amin azonnal értesülsz az éppen aktuális programjainkról, kampányainkról, a nemzetközi konferenciákról, a jelentkezés kritériumairól, határidejéről, illetve a szponzoraink által szervezett programokról, őket érintő témákról. Így ha rendszeresen ellenőrzöd postafiókodat, mindenképpen értesülsz mindenről!

Tagságod egyszerre több szervezethez való tartozást is jelenti.

Automatikusan tagjává válsz az EPSA hatalmas csapatának, az a Europian Pharmaceutical Students’ Assosiation-nak. Kongresszusok, cserekapcsolatok, online tréningek és még rengeteg más lehetősége. Tudj meg többet a facebookon.

Az IPSF közösségéhez is tartozol, amint jelentkezel az Egyesületünkbe. Erről Vértessy Dani riportjából sok-sok mindent megtudhattok.

Továbbá az MGYT Ifjúsági Bizottságának jóvoltából belépésetekkor lehetőségetek van ingyenesen csatlakozni az MGYT-hez ifjúsági tagként.

Egyesületünk tagszervezete az FDE közösségének, így az ó általuk szervezett programokra is járhattok.