Adománygyűjtés az I.sz. Gyermekgyógyászati Klinikának

Programok
2019. November 30 - 01 : 18
Adománygyűjtés az I.sz. Gyermekgyógyászati Klinikának

Közeleg a Mikulás és a Karácsony, mindenkit a szeretet és a melegség jár át, még a szorgalmi- és a vizsgaidőszak nehézségeit is könnyebb leküzdeni ebben a hangulatban. De vannak olyanok, akiknek más problémákkal és nehézségekkel kell megküzdeniük, és nem tölthetik otthon az ünnepeket, mint például a kórházi kezelésre szoruló gyerekek is, akiknek szeretnénk, ha könnyebbé és boldogabbá tehetnénk a mindennapjaikat, nemcsak az ünnepekkor, hanem a későbbiekben is. Azonban ehhez szükség van az összefogásra és a Te támogatásodra is!

A Bókay Gyermekklinikáért alapítvány részére szervezünk egy jótékonysági mozit december 5-én 18.00-tól, ahol a Meseautó kerül a vászonra a NET Barna előadójában. Gyertek el a barátaitokkal, érezzétek jól magatokat és közben tegyetek jót és támogassátok a gyermekek jólétét és az ő életükért, jó létéért küzdő orvosokét, ápolókét is.

Mégis hogyan segíthetsz?
A gyerekek szerencsére gyakran kapnak játékokat, ruhákat, amikre viszont a hétköznapok során még szükségük lehet és a gyűjtés során szeretnénk minél többet belőle gyűjteni az nem más, mint:
– fehér textilpelenka, minta nélküli
– nedves baba törlőkendő
– fém evőeszközkészlet – kis és nagy gyermekek étkeztetéséhez
– cumi, cumisüveg
– babyhaler
– digitális lázmérő
– mosogatószer, mosogatószivacs, ugyanis sokszor ezeket az ápolónőknek maguk kell beszerezniük
– tea
– kávé (ügyeletes nővérek számára)

Ha a fentiek közül bármivel hozzá tudsz járulni a gyűjtéshez, kérlek hozd magaddal a filmvetítésre, és mi majd segítünk, hogy a megfelelő helyre kerüljenek. Az esemény alatt becsületkassza is működik, így ha esetleg nincs időd ezek beszerzésére, ne aggódj, pénzbeli támogatásodat is szívesen fogadjuk, és a befolyt összegből még több fent említett dologgal bővítjük az adományunkat!

Ha sajnos nem érsz rá csütörtökön, de szívesen segítenél, erre is biztosítunk lehetőséget, ugyanis a NET-ben mindennap megtalálhattok majd minket hétfőtől csütörtökig, ahol leadhatjátok nekünk a csomagokat, illetve pénzbeli támogatásra is lehetőség nyílik

Kicsit a kicsikért! Fogjunk össze, segíts Te is!

adomanygyujtespng-1633557922-1
Join Our Newsletter

So that you don't miss any of our events!

Loading...