Posts

Gyógyszerengedélyezés és farmakovigilancia

Érdekel a gyógyszer engedélyezés folyamata? Kíváncsi vagy milyen gyógyszerész, orvosi dokumentációt igényel egy készítmény engedélyezése, változtatása?

Pharmacy Abroad - Norway

Előadóink Norvégiából érkeznek és megosztják veletek, hogy milyen ott egy közforgalmú patikában dolgozni és hogy mennyi minden folyik a színfalak mögött egy ottani patika életében.

Stressz és időmenedzsment - Mental Health előadás

Szeretettel várunk Titeket November 2.-án szerdán a Nagyvárad téri Elméleti Tömb Sz9-es termében a 17:00 órakkor kezdődő előadásunkra, ami a mentális egészségről fog szólni, azon belül is a stresszkezelésről és az időmenedzsmentről.

Egy Gyógyszerész a Sales Világában - Élet a Diploma Után

Élet a Diploma Után rendezvénysorozatunk folytatásaként kerül megrendezésre Egy Gyógyszerész a Sales Világában előadásunk!

Élet a Diploma után-Nemzetközi vállalatok

Az Élet a Diploma utáni eseménysorozatunk folytatódik! Ezúttal a multinacionális vállalatok világába nyerhettek betekintést. Ha érdekel a gyors karrierépítés, globális pozíciók, vagy csak szeretnél egy átfogó képet kapni arról, hogy milyen egy nemzetközi cégnél dolgozni, akkor itt a helyed, gyere!

Hupsa Közgyűlés

Idén újra megrendezésre kerül a HuPSA éves Közgyűlése amelyre szeretettel várunk minden tagot!

Elindult a tagjelentkezés a 2022-es őszi félévre!

Az új félév kezdetével újra elindult a HuPSA tagjelentkezés! Ha szeretnétek részt venni szuper programjainkon, csatlakozzatok és válljatok egyesületünk tagjává!

Igényfelmérés - Béres Csepp feltalálásának 50. évfordulója

A mindannyiunk által jól ismert Béres Csepp feltalálásának 50. évfordulóját ünnepli a Béres Gyógyszergyár szeptember 22-én, Budapesten.

Kórházi Klinikai Gyógyszerészet - Élet a diploma után

Új program sorozatunkban a már végzett gyógyszerészek munkaterületét ismertetjük meg a hallgatókkal.

Legyél Contact Person!

Idén is megrendezésre kerül a Student Exhange Programme (SEP) Magyarországon, 3 városban is! Júliusban és Augusztusban érkeznek külföldi diákok a világ minden tájáról ahol nyári gyakorlatukat teljesítik.

Részvételünk a HGYSZ 2022: Kihívások és lehetőségek a gyógyszerellátásban konferencián

Egész napos online konferenciát tart a Hálózatban Működő Gyógyszertárak Szövetsége (HGYSZ), melyen a gyógyszerellátás jelentős szereplői mondták el véleményüket a gyógyszertárak fenntarthatóságáról, az ágazat jelenlegi helyzetéről, valamint az elképzeléseiket a jövőre vonatkozóan. A konferencia elsődleges célja, hogy a lakossági gyógyszerellátás legfontosabb és legnehezebb kihívásait megvitatva keresse a lehetséges megoldásokat.

A Pályázati felhívás végzős gyógyszerészhallgatók részére

A Magyar Gyógyszerésztudományért Alapítvány pályázati felhívást tesz közzé a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Budapesti Szervezete kezdeményezésére alapított Zalai Károly Emlékérem elnyerésére.