Posts

Nem találtál még gyakorlati helyet?

Exkluzív gyógyszerészeti tréningek és gyakorlati lehetőség a HuPSA és a Hungaropharma új programjában!

XII. Gyógyszerészhallgatók Országos Találkozója 2023

A korábban minden évben megrendezésre kerülő Gyógyszerészhallgatók Országos Találkozóját az utóbbi két évben a COVID-19 járvány ellehetetlenítette, azonban idén a HuPSA csapata minden erejét bevetve dolgozik az esemény megrendezésén. 3 napos előadás sorozattal készülünk Nektek, amivel célunk, hogy minél szélesebb betekintést nyerjetek a gyógyszerészet világába. Idei témánk, a pályaorientáció 🥳

Mi is az a Gyógyszerészbörze?

Rohamosan közeledik a Gyógyszerészhallgatók Országos Találkozója.🥳 Most szeretnénk kicsit jobban bemutatni Nektek mi is ez pontosan!😊

Boldog Karácsonyt Kívánunk!

Boldog Karácsonyt Kívánunk!🎄🎄

elindult újra a HuPSA-s póló és pulcsirendelés!

Nagy örömmel jelentjük, hogy elindult újra a HuPSA-s póló és pulcsirendelés!🤩

Sikeres vizsgaidőszakot kívánunk!

Szeretnénk mindenkinek eredményekben gazdag vizsgaidőszakot kívánni!😊👩‍🎓👨‍🎓

Gyógyszerengedélyezés és farmakovigilancia

Érdekel a gyógyszer engedélyezés folyamata? Kíváncsi vagy milyen gyógyszerész, orvosi dokumentációt igényel egy készítmény engedélyezése, változtatása?

Pharmacy Abroad - Norway

Előadóink Norvégiából érkeznek és megosztják veletek, hogy milyen ott egy közforgalmú patikában dolgozni és hogy mennyi minden folyik a színfalak mögött egy ottani patika életében.

Stressz és időmenedzsment - Mental Health előadás

Szeretettel várunk Titeket November 2.-án szerdán a Nagyvárad téri Elméleti Tömb Sz9-es termében a 17:00 órakkor kezdődő előadásunkra, ami a mentális egészségről fog szólni, azon belül is a stresszkezelésről és az időmenedzsmentről.

Egy Gyógyszerész a Sales Világában - Élet a Diploma Után

Élet a Diploma Után rendezvénysorozatunk folytatásaként kerül megrendezésre Egy Gyógyszerész a Sales Világában előadásunk!

Élet a Diploma után-Nemzetközi vállalatok

Az Élet a Diploma utáni eseménysorozatunk folytatódik! Ezúttal a multinacionális vállalatok világába nyerhettek betekintést. Ha érdekel a gyors karrierépítés, globális pozíciók, vagy csak szeretnél egy átfogó képet kapni arról, hogy milyen egy nemzetközi cégnél dolgozni, akkor itt a helyed, gyere!

Hupsa Közgyűlés

Idén újra megrendezésre kerül a HuPSA éves Közgyűlése amelyre szeretettel várunk minden tagot!