Egyedülálló lehetőség TDK munkára egy kiemelkedő magyar kutatócsoportnál

Cikk
2021. November 20 - 11 : 33
Egyedülálló lehetőség TDK munkára egy kiemelkedő magyar kutatócsoportnál
Imre Attila Imre Attila

A Vascular Research Group biotechnológiai kutatási és fejlesztési projektekhez keres olyan motivált TDK hallgatókat, akik szeretnének betekintést nyerni az alkalmazott tudományokba.    

Elvárások: kimagasló akadémiai teljesítmény, érdeklődés a sejtbiológia és molekuláris biológia iránt, angol nyelvtudás, egyetemi hallgatói jogviszony természettudományos területen.

Az ideális jelölt proaktív, csapatjátékos, céltudatos, jó probléma megoldó készséggel rendelkezik és távlati célként akadémai és/vagy gyógyszeripari/biotechnológiai karriert szeretne építeni.

A Vascular Rresearch Group a Vascular Venture tagjaként 2015-ben kezdte meg új, peptid alapú gyógyszerjelöltek kutatását, amelyek alkalmasak lehetnek autoimmunbetegségek és daganatos betegségek terápiás kezelésére. A kutatómunka világ színvonalú laborháttérrel és többéves külföldi és gyógyszeripari tapasztalattal rendelkező szakmai stábbal valósul meg. A szakmai rátermettség és minőségi munka eredményeként már rendelkezünk saját, önálló szabadalmaztatott vegyülettel és több sikeres és futó pályázattal.

Ha úgy érzed, hogy kvalitásaid passzolnak az elvárásainkhoz és az alábbi témák valamelyike felkeltette az érdeklődésed akkor itt az ideje, hogy felvedd velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségen:

attila.brunyanszki@vascular.hu

Témák:

  • Peptidalapú gyógyszerjelöltek fejlesztése autoimmun betegségek terápiájához
  • Peptidalapú gyógyszerjelöltek fejlesztése tumor terápiákhoz
  • Bioassay módszerek beállítása gyógyszerfejlesztési projektekhez
  • Rekombinánsan előállított ioncsatornák funkcionális vizsgálata

További információk: https://vrglab.com