II. MAGYOK

Programok
2017. November 01 - 16 : 54
II. MAGYOK

Kedves Gyógyszerészhallgató!
Kedves Orvostanhallgató!

A betegek eredményes és hatékony terápiája érdekében nélkülözhetetlen a multidiszciplináris szemlélet, melynek kulcseleme az orvos és a gyógyszerész együttműködése. A két szakma összehangolt tevékenységére az egészségügy számos területén szükség van. Ezen együttműködés középpontjában a betegek állnak, hiszen mindkét oldalról – az orvosok és a gyógyszerészek részéről is – kiemelkedő színvonalú felkészültségre és kommunikációs készségekre van szükség, hogy a beteg compliance maximálisan megvalósulhasson, így biztosítva a helyes gyógyszereléshez szükséges háttértudást a mihamarabbi és tartós gyógyulás érdekében.

Ezen területek minél korábbi megismerése érdekében a Magyar Orvostanhallgatók Szövetsége (HuMSIRC) és a Magyar Gyógyszerészhallgatók Egyesülete (HuPSA) célul tűzte ki egy közös konferencia szervezését, ahol a személyes kapcsolatépítésen túl a hallgatóknak lehetőségük nyílik a témához kapcsolódó szakmai programokon és interaktív készségfejlesztő tréningeken részt venni.

A II. Magyar Gyógyszerész- és Orvostanhallgatók Országos Konferenciája 2017. november 17-19. között kerül megrendezésre Budapesten, a Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központjában.

JELENTKEZÉS: https://docs.google.com/forms/d/1dfEMXHttKm0-LH92YCVWzb-H31W5RQ6HBBcorcpxTMg

A regisztrációs alapdíj 2500 Ft, mely magában foglalja a részvételt a szombati és a vasárnapi programokon, a szombati ebédet egy közeli étteremben (Veranda) és a kávészüneteket, valamint belépést biztosít az esti programokra!

Amennyiben szállást is szeretnétek péntek és szombat estére, figyeljétek a további friss híreinket, hiszen egy fantasztikus hostel ajánlattal készülünk majd vidéki vendégeink részére, melynek részleteiről jövő héten rántjuk le a leplet!

A további felmerülő kérdésekről a magyok2017[kukac]gmail.com e-mail címen érdeklődhettek!
Szeretettel várunk minden érdeklődőt, reméljük sokatokkal találkozunk!

A szervező csapat

facebook esemény

Join Our Newsletter

So that you don't miss any of our events!

Loading...