Önkéntes program

Cikk
2020. April 09 - 08 : 27
Önkéntes program

Kedves Hallgatók!

A jelenlegi járványügyi helyzetben nagyon nagy szükség van Rátok. A HuPSA és a Magyar Gyógyszerészi Kamara együttműködésével megvalósuló önkéntes programra tudtok jelentkezni az alábbi Google Form a kitöltésével: https://bit.ly/segitsteis

Számos gyógyszertárban szükség van a segítségre a mindennapi feladatok elvégzéséhez. Ha szívesen vállalnál munkát, nincs más dolgod, mint kitölteni ezt a jelentkezési formot, és mi felvesszük Veled a kapcsolatot. Célunk, hogy találjunk Neked egy gyógyszertárat, ahol munkáddal segíteni tudsz. A program keretében a MGYK segítségével felkeressük a magyarországi gyógyszerészeket és gyógyszertárakat, akiknek ha szükségük van önkéntes hallgatókra, nálunk jelezhetik. Ha találunk olyan gyógyszertárat, ami megfelel a megadott adataidnak, értesítünk!

Továbbra is tudtok jelentkezni a BOE, a SE-HÖK, az MFHE, az IÖCS és a HuPSA együttműködésével megvalósuló kórházi önkéntes programra, adminisztratív teendők ellátására vagy egészségügyi dolgozók gyermekeinek felügyeletére. Ehhez kattintsatok erre a linkre: https://forms.gle/Hb8Mf2EFFEqfPA1T7.

Join Our Newsletter

So that you don't miss any of our events!

Loading...