SEP beszámoló 2017 – Csuvik Oszkár

SEP Beszámolók
2017. September 24 - 20 : 47
SEP beszámoló 2017 – Csuvik Oszkár

A nyári gyakorlatom egy részét egy nagy és kevésbé ismert országban töltöttem, Oroszországban. Szamarába kerültem, ami az ország hatodik legnagyobb városa. Egy kórházi gyógyszertárban töltöttem a gyakorlat idejének legnagyobb részét, ahol megismerkedhettem az orosz ellátási rendszerrel, gyógyszerészi teendőkkel. Lehetőségem volt egy modern mikrobiológia labor, és egy gyógyszer ellenőrző központ megtekintésére is. Bepillanthattam ugyanakkor egy közforgalmi gyógyszertár ügyviteli és szervezési teendőibe, és eltölthettem egy jó hangulatú délutánt a Farmakognóziai Intézetben az ott dolgozó PhD hallgatókkal.

A kötelező szakmai dolgok mellett a szabadidős tevékenységekre is jutott idő, ami nagyon jól meg volt szervezve, nem unatkoztam egy percet sem. Az orvostanhallgatókkal együtt voltak a programok, ami még több ismeretség kötésére adott lehetőséget. Meglátogattuk a szamarai űrhajózási múzeumot, Sztálin bunkert és más látnivalókat. Többször strandoltunk Európa leghosszabb folyójának partján és élvezhettük a Volga nyújtotta kilátást.

Mindenkinek ajánlani tudom Oroszországot, sok kedves emberrel ismerkedhettem meg, és életem eddigi legnagyobb élménye volt!

Join Our Newsletter

So that you don't miss any of our events!

Loading...